Ana SayfaEDİTÖRDENKendine Ait Bir Şeyler...

Kendine Ait Bir Şeyler…

Dijital Topuklar olarak, pandemi yüzünden evlerimize kapandığımız, her yıl 1 Kasım’da birbirimizi görerek, birbirimize dokunarak, sarılarak gerçekleştirdiğimiz zirvemizi sanal ortama taşıdığımız geçtiğimiz sene içinde, belki de bu gelişmelerin getirdiği izolasyonu telafi edebilmek için bir program çıkardık ortaya: Kendine Ait Bir İçerik Atölyesi.

Geçtiğimiz bahar aylarında “Ev Yapımı İçerik Atölyesi” olarak başlayan ve birçok kadınla bir araya gelmemize fırsat veren üç saatlik bu atölyeler, her seferinde mini bir “Dijital Topuklar” etkisi yarattı bizde… Her atölye sonunda mutluluktan ağzımız kulaklarımıza varırken, aldığımız yorumlar sayesinde gözlerimiz doldu.

Aradan aylar geçtikçe, yazan ve içerik üreten iki kadın olarak, bu atölyeyi “kadın olma” deneyimlerimizle de zenginleştirebilmek istedik. Bunun ışığında atölyemiz, Virginia Woolf’un meşhur “Kendine Ait Bir Oda”sına atfen, Kendine Ait Bir İçerik atölyesi adını alarak yoluna devam etmeye başladı. Yaklaşık altı haftada bir düzenlediğimiz atölyelerimiz hakkında buradan bilgi alabilirsiniz.

Yakın zamanda, içerik üretimi konusunda derinleşmek ve kendi yolunu bulmak isteyenlere eşlik ettiğimiz “Kendine Ait Bir Mentor” programımızı başlattık.

Kendine ait içeriğini oluşturmayı isteyen herkese açık olan bu programda, Dijital Topuklar kurucuları Elif Doğan (@blogcuanne) ve Perihan Çıragöz (@uykusuzanneler ve @perihanciragoz) olarak 10 yıllık sektörel deneyimlerimizi katılımcılarla paylaşıyoruz.

Nereden, nasıl başlayabileceğini, nasıl devam edeceğini merak eden herkesin katılabildiği bu programda, Instagram hesaplarınızı sizinle birlikte ele alıp, size uygun ve size özel, “kendinize ait bir” yol haritası çıkarmanıza yardımcı oluyoruz.

Her hafta verdiğimiz “ödevler” ile kendi özgün içeriğini yaratma çabasında olanlara eşlik ederek yolculuğu verimli, keyifli ve iyileştirici bir hale getirmeyi amaçlıyoruz.

Yolu yürüme ve kendi yolunu bulma cesareti arayan herkes bu programa başvurabilir. Ayrıntılı bilgiyi iletisim@dijitaltopuklar.com‘dan alabilirsiniz.

Dijital Topuklar olarak, kadınların kendilerine ait bir şeyler yapma ve yaptıklarına sahip çıkmalarını önemsiyor, bu alanda fikir üretmeye devam ediyoruz. Eylemlerimiz devam edecek 🙂

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read