Ana SayfaEDİTÖRDEN2019 Niyetlerimiz...

2019 Niyetlerimiz…

2016’da çıktığımız yolda, bugüne kadar üç zirve düzenledik.

Geçtiğimiz yılın Mart ayında yayına aldığımız web sitemizle, söylemek istediklerimizi 1 Kasım’ların ötesine taşıdık.

2019 itibarıyla, kendimize iki yeni hedef belirliyoruz.

Birincisi, Dijital Topuklar – Atölye‘leri: Bu sene itibarıyla, 1 Kasım’larda ortaya koyduğumuz içeriklere yeni bir boyut katmak istedik ve bu alanda kendini daha fazla geliştirmek isteyenler için Dijital Topuklar Atölye’lerini oluşturduk.

Ocak ayından başlayarak, kişisel itibar ve marka yönetimi, sosyal medyada içerik yönetimi, markalaşma ve girişimcilik gibi, Dijital Topuklar kitlesinin ilgisini çeken konularda, alanında uzman isimlerle düzenlenecek olan atölyeler, bu konularda kendilerini geliştirmek isteyenlere ışık olacak. Her biri tam gün sürecek olan atölyeler, Teşvikiye’deki Makery 41’de, alanında uzman konuşmacıların yanı sıra Dijital Topuklar ekibinin de katılımı ile gerçekleşecek.

Bu seneye dair ikinci “niyet”imiz ise, Dijital Topuklar – Anadolu. Ortaya çıktığı günden beri giderek artan bir kitleye ulaşan Dijital Topuklar’ı, üçüncü senesinde İstanbul sınırlarının dışına taşımak istiyoruz.

Bunun için de, Dijital Topuklar’ı kendi şehrinde görmek isteyen yerel markaların, belediyelerin, girişimcilerin ve Dijital Topuklar takipçilerinin desteğine ihtiyaç duyuyoruz.

Bu sene gözümüze kestirdiğimiz şehirlerden ikisi Gaziantep ve Çanakkale… Diğer alternatifleri de, lojistik olarak altından kalkabilmemiz halinde, araştıracağız. Gaziantep ve Çanakkale’de destek olabilecek #dijitaltopuklar var ise, bizlerle iletişime geçmelerinden çok mutlu oluruz.

2019’a yepyeni hedefler, yepyeni umutlarla başladık.

Dijital Topuklar’ın, kendini daha iyi tanımak, kendini ve işini geliştirmek, harekete geçmek, ilham almak, yol haritası çıkarmak, bağlantı ve bağlam oluşturmak, kısaca tutkusunu bulup hayata geçirmek isteyen herkese 2019’da da iyi geleceğini umuyoruz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read